fbpx
 

DRUŠTVENE MREŽE

Izdvojite se iz mase sa profesionalnom Facebook stranicom.

 
2848
 
 

Vođenje društvenih mreža

 
 
 
Društvene mreže su postale neizostavni dio svakog ozbiljnijeg promotivnog nastupa firme ili brenda, zato što je to najjednostavniji način da se dopre do novih korisnika Vaših usluga ili proizvoda, ali i da se komunicira sa već postojećim.

Jedno je imati lični profil na Facebooku, Twitteru, Instagramu…a sasvim drugo profesionalno voditi stranicu neke firme.
Zato povjerite vođenje naloga na društvenim mrežama profesionalcima – naši community manageri će profesionalno voditi Vaš biznis na društvenim mrežama, i rezultati će biti vidljivi veoma brzo.

Ostvarite dvosmjernu komunikaciju na društvenim mrežama uz strateško i kontinuirano vođenje vaših stranica. Vaša javna prisutnost je neupitna, samo je pitanje ko je kontroliše. Znate li šta se priča o vama?

Putem društvenih mreža povećavate promet na web stranici, razvijate svijest o vašem brendu i dugoročno se povezujete s korisnicima.

 
 
4429
4431
 

Oglašavajte se samo ciljanoj publici i novim klijentima

 
 
 
Kao uslugu nudimo i oglašavanje putem društvenih mreža, najčešće putem Facebooka. Ovo oglašavanje funkcioniše slično svim drugim vrstama internet oglašavanja, putem oglasa koji se prikazuju s desne strane ili između postova.


Osim izrade oglasa, u saradnji sa Vama ćemo razraditi strategiju oglašavanja kao i budžet potreban za ovu vrstu oglašavanja.

Oglašavanjem na Facebooku bit ćete prisutni na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu, a oglasima možete ciljati svoju publiku kako biste povećali njihov učinak. Naš je zadatak da Vam u tome pomognemo.

 
 

Izrada facebook aplikacija

 
 
 
Mogućnosti su neograničene, a svrha je animiranje i zadržavanje korisnika omogućavanjem zanimljivih opcija i pružanjem dodatnih vrijednosti i usluga. I naravno, održavanje konstantne interakcije i odnosa. To mogu biti nagradne igre, zanimljive ankete, skupljanje kupona za dodatne popuste – ukratko sve što vam padne na pamet može se napraviti unutar vašeg Facebook profila.


Budite kreativni i realizujmo vašu ideju!

 
4430
4432
 

Izrada ostalih profila na društvenim mrežama

 
 
 
Pored najpopularnije društvene mreže na svijetu, Facebook-a, tu je još nekoliko vrlo bitnih servisa koje ne smijemo zaobići u modernom poslovanju. Prvenstveno mislimo na Instagram i LinkedIn, te nešto manje popularne na našim prostorima, Google+ i Twitter.


Pored mogućnosti reklamiranja i interakcije sa vašim korisnicima, na ovim servisima vrlo je bitno napomenuti (eng. search engine results page, SERP) faktor koje iste daju vašoj kompaniji i poželjno ih je posjedovati te povremeno ažurirati.

 

Naš pristup

 
 
 
Ostvarite dvosmjernu komunikaciju na društvenim mrežama uz strateško i kontinuirano vođenje vaših stranica.
Zato prepustite taj posao profesionalcima – naš community manager će profesionalno, a po najpovoljnijim cenama voditi Vaš biznis na društvenim mrežama.
 
  • Pripremamo strategiju nastupa na društvenim mrežama.
  • Dizajniramo vizuelni identitet vaših stranica i profila na društvenim mrežama.
  • Objavljujemo ciljan i atraktivan sadržaj na dnevnoj/sedmičnoj bazi.
  • Komuniciramo s korisnicima i odgovaramo na upite svakodnevno.
 
  • Za vođenje vaših stranica su zadužene najmanje 2 osobe u dvije smjene.
  • Izrađujemo mjesečne izvještaje kako bi pratili rezultate.
  • Pripremamo nove prijedloge i sadržaj na osnovi generalne strategije.
  • Redovno komuniciramo s vama kako bi zajedno usmjeravali kampanje u smjeru ostvarivanja vaših ciljeva.

Prisustvo na društvenim mrežama je put ka uspjehu

 
 
 
U modernom poslovanju prisustvo na društvenim mrežama je jedan od najbitnijih faktora i preduslova za uspjeh. Ukoliko nemate kvalitetan sadržaj i dizajn društvenih mreža postoji velika mogućnost da Vas korisnici usluga ne shvate ozbiljno te na kraju zaobiđu.


Pored navedenog, na društvenim mrežama se nalazi veliki broj potencijalnih kupaca i klijenata koje ne želite propustiti. Ukoliko Vam je potrebna profesionalna Facebook, Instagram, Twitter ili LinkedIn stranica obratite nam se kako bismo Vaše poslovanje predstavili u najboljem ruhu.

 
KONTAKTIRAJTE NAS
 
358Zadovoljnih klijenata
712Završenih projekata
348134Linija koda
75237Ispijenih kafa