fbpx
 

GRAFIČKI DIZAJN

Izgraditi brand, unikatan stil, biti prepoznatljiv na tržištu. Imperativ je svake ambiociozne kompanije.

 
2848
 
 

Studio za grafički dizajn MicroMedia?

 
 
 
Vašem poslu je potrebna najbolja prepoznatljivost koja će ga izdvajati od ostalih, koja će mu podariti prihvaćenost kod postojećih i budućih partnera i kupaca.
Nudimo vam usluge dizajniranja vašeg vizuelnog identiteta i svih reklama za štampu i srodnu primjenu.
 

Grafički dizajn koji Vas vodi do vrha

 
 
Dizajn povećava vrednost, motiviše potencijalne korisnike, stvara prepoznatljivost brenda i utiče na utisak javnosti o kompaniji, njenim uslugama ili proizvodima. Dizajnom se komunicira identitet i karakter, delatnost i profil, dizajn govori šta je nešto ili odakle dolazi, prezentuje se i promoviše, stvara se interesovanje, razvija sklonost, uverava, nagovara.

Zajedno sa poslovnom strategijom i marketinškim planom, vizualni identitet pomoći će boljoj percepciji vrednosti Vaše kompanije, kod Vaših kupaca. Cilj je biti drugačiji od ostalih, prepoznatljiv i prezentovati se u svakom trenutku.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i grafički dizajn koji mijenja tok poslovanja naših klijenata i nas.

 
4287
4331
 

Primarne usluge grafičkog dizajna

 
 
 
Dizajn bez kompromisa i fokusiranje na projekat celog tima.
 
  • Dizajn i priprema za štampu sredstava direktnog marketinga (katalog, brošura, flajer i slično)
  • Dizajn i priprema za štampu spoljnih marketinških sredstava (plakat, poster, bilbord, tabla, pano, zastava, brendiranje vozila i slično)
  • Dizajn i priprema za štampu propagandnog materijala (kalendar, bilten, PVC galanterija i slično)
  • Dizajn i priprema unutarnjeg identiteta kompanije (majice, akreditacije, olovke i slično)
 
Slika govori više od hiljadu reči, zato posjetite naš portfolio i uvjerite se u kvalitet našeg rada.

ŠTA SVE DIZAJNIRAMO

Grafički dizajneri MicroMedie spremni su da izađu u susret svim vašim zamislima i pretvore ih u kreativan i kompaktan dizajn

 
2848
 
DIZAJN LOGOTIPA
Sama izrada logotipa je proces i njegova vrednost nije samo znak koji je grafički oblikovan. On treba da u sebi nosi vrednost branda. Šta je brand? Brand je percepcija u glavama kupaca o vrednosti vaše kompanije ili proizvoda.
 
VIZITKA
To je ono što ćete prvo dati nekome koga upoznate. Elegantna, čitljiva i zanimljiva puno će reći o Vama i Vašoj kompaniji. Pravi izbor papira i raznih tehnologija štampe kao suvog žiga, zlatoštampe i sl. učiniće je još otmenijom i zanimljivom.
 
KOVERTE I FASCIKLE
Jako je lepo svoje pisane materijale klijentu uručiti u fascikli, ili poslati dopis, račun…u koverti koja je prepoznatljiva i dizajnirana. Ovo je praktično besplatno oglašavanje, koje od Vas samo zahteva mali dodatni napor.
 
NOVINSKI OGLASI, WEB BANNERI
Novinski oglas danas je nezaobilazno sredstvo komunikacije. Potrebno ih je dizajnirati tako da čitalac shvati poruku u nekoliko sekundi. I na najmanjem formatu oglasa može se dizajnirati dobra poruka.
 
AMBALAŽA
Rado ćemo Vam dizajnirati ambalažu za sir, kajmak, mleko, čokoladu, i dr. a sve u cilju prepoznavanja proizvoda. Kupac ima potrebu za brzim i lakim prepoznavanjem brenda kod ponovljene kupovine.
 
KNJIGE
Postoje knjige namenjene različitoj publici te se iz tog razloga tako i dizajniraju. Od knjiga namenjenih školstvu pa do bestselera, romana i sl. uvek se vodi računa o jednostavnom i lakom čitanju. Da bi se to postiglo potrebno je pomno odabrati fontove, veličinu slova, margine, format, debljinu papira…
 
BILBORDI I PLAKATI
Bilbord je velika oglašavajuća struktura. Obično se nalaze na visokim prometnim područjima i na mestima gde je velika frekvencija pešaka i vozila. Tipično pokazuje velike i duhovite slogane čitljive s velike udaljenosti. Plakati su drugi najčešći oblik oglašavanja na otvorenom.
 
SIGNALIZACIJA
Table na ulici koje označavaju koliko je do odredišta (restorana, kompanije, hotela…) nazivamo uličnom signalizacijom. Da je na ulici samo jedna putna signalizacija, tada verovatno ne bi bilo ni važno kako izgleda, ali šta ako ih imate dosta, jednu do druge, kao što je to danas slučaj, gde na svakom koraku dobijate neku poruku.
KNJIGA GRAFIČKIH STANDARDA
Svaka kompanija koja želi ozbiljno da se predstavi i ima kontinuitet u oglašavanju, mora imati Knjigu grafičkih standarda. Ona predstavlja prikaz Logotipa i njegove moguće primene u raznim oblicima i na raznim materijalima.
 
MEMORANDUM
Memorandum, osim što je i zakonski obavezan, kao dokument na kojem pišete dopise, ponude, račune, predstavlja u jednu ruku i imidž Vaše kompanije. Zašto se ne predstaviti na najbolji mogući način tamo gde je to moguće?
 
KATALOZI, BROŠURE, LECI…
Ne postoji niko ko nije imao potrebu, barem jednom, za katalozima, brošurama, i lecima. Raznih formata i namena na pravi način prezentovaće Vaše usluge i proizvode.
 
ČASOPISI
Časopisi se štampaju u raznim formatima i na različitim podlogama papira. Važno je paziti da su čitljivi i prepoznatljivi. Uloga grafičkog dizajna jeste da se odrede grafičke konstante kao što su fontovi, njihova veličina, proredi, naslovi, margine…
 
ČESTITKE I POZIVNICE
Bilo da se radi o pozivnicama za venčanje ili čestitkama za bilo koji povod, saslušaćemo Vaše zahteve i pristupiti idejnom rešenju. Lepo je svoje goste i poslovne prijatelje pozvati na događaj s lepo oblikovanom pozivnicom.
 
ETIKETE
Možete napraviti vrhunsko vino, ali ako ono nije u odgovarajućoj ambalaži (boci) i ako nema lepo oblikovanu etiketu onda su Vam vrlo male šanse da ga kupac odabere na polici gde još stoji stotine drugih vina tj. vina Vaših konkurenata.
 
AUTOMOBILI
Vozilo je stalno u pokretu, prolazi pored velikog broja ljudi i svima šalje poruku o vašoj kompaniji. Bilo da se radi o vozilu za dostavu ili službenom vozilu, vozila su jedan od najboljih načina za prenos poruke do vaših potencijalnih kupaca.
 
OSTALO
Postoje mnoga mesta i načini prezentacije koje vas ne koštaju apsolutno ništa. Treba ih prepoznati i uložiti malo truda u primenu. Staklene površine, natpisi na majicama, nalepnice za automobile, adaptiranje oglasa stranih brendova za naše tržište, godišnji izveštaji, izlozi, turistički prospekti, zastave, pečati, reklamni blokovi, stone zastavice, omoti za CD, oglasni web baneri… rado ćemo Vam dati predloge grafičkog dizajna. Iskoristite svaku priliku da promovišate svoju kompaniju.
 

Trebate usluge grafičkog dizajna?

 
 
 
Za Vas možemo izraditi sve od vizit kartice do billboarda.

Moderan i profesionalan grafički dizajn logotipa, plakata, letaka, kataloga, brošura, cjenovnika, vizit kartica, poslovnih pečata, brandiranje vozila, kao i online promotivnih materijala su samo dio usluga koje nudimo.

Ukoliko Vam treba neka od usluga grafičkog dizajna osjećajte se slobodno da nas kontaktirate ili pogledajte cjenovnik usluga grafičkog dizajna.

 
NAŠI PROJEKTIKONTAKTIRAJTE NAS
358Zadovoljnih klijenata
712Završenih projekata
348134Linija koda
75237Ispijenih kafa