fbpx
 

KO SMO MI?

 
 
 
MicroMedia je kreativna digitalna agencija koja se bavi kreiranjem vizuelnog identiteta firme, strategiom brenda, razvojem proizvoda i interaktivnim dizajnom.
Svoje kreativne sokove cijedimo u kreativna rešenja za web, print, socijalne medije, on-line kamapanje i interaktivna rešenja.


Nastojimo postići savršen spoj cene i kvaliteta.

Pomažemo vam da vaš projekat zaživi na učinkovit i jeftin način. Birajte pametno!

 
NAŠI PROJEKTIKONTAKTIRAJTE NAS
3957
3743

NAŠE ISKUSTVO

Mi volimo ono što radimo i to pokazuju rješenja koja stvaramo!

 
EFIKASNOST
Efektivno obavljanje posla je naš prioritet, a efikasnost dolazi uz motivaciju, jer radimo ono što volimo. Vaše zahtjeve obavljamo brzo i kvalitetno, poštujući unaprijed dogovorene rokove.
POSVEĆENOST
Za uspijeh u poslu, pored kompetencija, potrebna je ambicija, visok nivo samopoštovanja, posvećenost poslu i upornost. Odgovoran pristup obavezama, poštovati dogovoreno i prijatan odnos prema klijentima.
PERSPEKTIVA
Želimo u budućnosti da usavršavamo naša znanja i da radimo na još mnogo inspirativnih projekata, ne želimo masovnu produkciju već posvećen, profesionalan pristup svakom klijentu.
 
 
EFIKASNOST91
POSLOVNOST93
KREATIVNOST99

ODIJELO NE ČINI ČOVJEKA

Ali zato Dizajn prodaje proizvod!

 
 
 
CILJ
Postati i ostati najbolji izbor na tržištu na području digitalnog marketinga.
Odgovarati na želje i potrebe klijenata, a pritom uživati i otvarati nove horizonte i perspektivu za svoje partnere i klijente.
MISIJA
Naša misija je postati vjerni partner svakom klijentu sa kojim sarađujemo. Partner koji razumije, pomaže, smišlja i realizuje najbolja rješenja na području digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.
KOMPLETNA USLUGA
Vrhunski kvalitet i brzina pružanja usluge su naše glavne osobine. Pored toga naši klijenti cijene i činjenicu da posjedujemo znanje i mogućnost podržati kompletnu marketinšku kampanju. Od samog formiranja vizuelnog identiteta, preko realizacije i štampe promotivnog materijala, pa sve do predstavljanja usluge ili proizvoda na različitim medijima (štampanim i elektronskim).
SNAŽNA PODRŠKA VAŠEM POSLOVANJU
Konstantno pratimo nove tehnologije i trendove iz oblasti grafičkog i web dizajna, marketinga i štampe. Svoja znanja implementiramo u svakodnevnom radu i trudimo se da budemo snažna podrška u napretku naših klijenata. Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje koristimo i da posavjetujemo naše klijente. Svoje znanje dijelimo kada je u pitanju strateško planiranje kampanje, reklamiranje na štampanim medijima ili nastup kompanije u elektronskim medijima.
AFFILIATE PROGRAM - Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite.AFFILIATE PROGRAM