fbpx
 

ODRŽAVANJE WEB STRANICA

Održavanjem Vaše web stranice uvijek budite korak ispred konkurencije.

 
2848
 

Održavanje web stranice je ključ za uspjeh

 
 
 
Održavanje web stranica ažuriranjem sadržaja izuzetno je bitno kako bi Vaša web stranica bila što bolje rangirana u rezultatima pretrage pretraživača (eng. search engine results page, SERP).


Najvažniji faktor koji Google i ostali pretraživači cijene jeste redovno ažuriranje web stranice unikatnim i kvalitetnim sadržajem. Pored toga potrebno je da ista bude usklađena sa svim aktuelnim web standardima, kako biste održali korak sa konkurencijom.

Na bilo koji način, bitno je ostati konstantan

 
 
 
Nudimo vam uslugu održavanja web stranica po povoljnim uslovima. Imate mogućnost da u dogovoru izaberemo neku od opcija koja Vam najviše odgovara, a cijena će zavisiti od konkretnog slučaja:
 
  • Opcija 1 – jednokratne izmene,
  • Opcija 2 – redovno ažuriranje na mjesečnom nivou ili godišnjem nivou.
 
Ako se Vaša web stranica ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmjenama, cijena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje Web stranice i plaćanje te usluge se vrši na mjesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.

Zastarjeo sadržaj je štetniji nego nikakav

 
 
 
Usluga održavanje web stranica obuhvata ažuriranje postojeće web stranice i unapređenje novim mogućnostima, a ukoliko niste zadovoljni izgledom i funkcionalnostima sajta, možete razmotriti i kreiranje potpuno nove web stranice od početka, koja će imati mogućnost samostalnog ažuriranja.


Ukoliko imate web stranicu koji je potrebno osvežiti novim sadržajem ili mogućnostima, slobodno nas kontaktirajte. Pored pristupačne cijene za održavanje web stranice kao kriterijuma za odabir, tu su, naravno, i kvalitet usluga i profesionalnost prema svim klijentima.


Za sve dodatne informacije – slobodno nas kontaktirajte.

 
NAŠI PROJEKTIKONTAKTIRAJTE NAS
358Zadovoljnih klijenata
712Završenih projekata
348134Linija koda
75237Ispijenih kafa