POSTANI SARADNIK

 
 
 

Mi smo firma u razvoju, broj klijenata, zaposlenih i saradnika raste, odlučni smo i imamo viziju.
Mi želimo da se razvijamo na postojećim poznatim tržištima, ali želimo i da otvaramo nova tržišta i otvoreni smo za nove ideje.

 
 

POSTANI OVLAŠĆENI DISTRIBUTER

Dodatno zaradite!

 
 
 
POJEDINAC ILI FIRMA svejedno je. Da biste postali ovlašćeni distributer naših proizvoda i usluga ne morate posjedovati firmu. Na prvom mjestu potrebne su Vam razvijene komunikativne sposobnosti i smisao za prodaju. Upoznavanje sa našim proizvodima i uslugama, odnosno tehnička znanja ćemo Vam obezbijediti mi kroz obuku (uživo ili online) kao i uputstvo za prodaju. Mi tražimo komunikativnu osobu koja želi da uči i da se razvija.
 
MOGUĆNOST ZARADE JE NEOGRANIČENA jer kroz razvoj prodaje raste i Vaš procenat, odnosno s obzirom na postojanje različitih usluga mjesečnog održavanja, sami sebi pravite platu i uvećavate je. Odnosno, sami sebi obezbijeđujete bonuse.
 
GENERALNI DISTRIBUTER za određenu zemlju ili jezik je Vaša budućnost. Svaki početak je težak. Potrebno je razgranati mrežu prodaje. Međutim mi smo tim i zajedno smo jači. S razvojem prodaje i saradnje, mi ćemo Vam pored lokalnih klijenata koji dolaze na naš sajt zahvaljujući internet marketingu, upućivati i nove saradnike koji žele da postanu distributeri.
 
POSTANI SARADNIK
 

SARADNJA SA AGENCIJAMA

 
 
 
PROŠIRITE SVOJ TIM I SPEKTAR USLUGA koje nudite tržištu. Ukoliko se Vaša agencija ili preduzeće bavi uslugama uz koje bi se prirodno nudili proizvodi i usluge našeg tima, a nemate znanja ili resursa da ih samostalno organizujete i razvijate, onda ste na pravom mjestu. 
 
SVE NA JEDNOM MJESTU neka bude i Vaša deviza. Zaokružite svoje usluge uz našu pomoć i više nikad nemojte dozvoliti da klijent odlazi na drugo mjesto.
 
AGENCIJSKI POPUSTI su obezbijeđeni i dogovaraju se za sve naše proizvode i usluge. Popusti zavise od stepena angažovanja projekt menadžmenta oko klijenta. Ukoliko naš tim radi projekt menadžment s klijentom, ili je vrsta usluga prosto takva da je medijator suvišan, procenti su manji. Ne brinite. Mi smo tu da ne dozvolimo da Vam konkurentske firme otimaju klijenta, a ne da Vam preuzimamo klijente, jer jednostavno to nije poslovna etika.
 
POSTANI SARADNIK
 

LICENCIRANJE SOFTVERA

 
 
 
LICENCIRANJE ILI BRENDIRANJE SOFTVERA je moguće i podrazumjeva da putem sopstvenih kanala prodaje nudite sve proizvode i usluge iz naše palete, ali pod svojim imenom. Pri tom naše usluge možete koristiti za sopstveni marketing. 
 
ZA DOBIJANJE LICENCE potrebno je da ispunjavate određene minimalne uslove. Morate nam pokazati jasan biznis plan realizacije Vaše ideje i garantovati određenu prodaju na mjesečnom i godišnjem nivou. Licenca se obnavlja svake godine pod istim ili povoljnijim uslovima.
 
NAJVEĆE POVOLJNOSTI LICENCIRANJA su na prvom mjestu izgradnja sopstvenog brenda i nastupa na tržištu. Iskustveno razvojni put je skraćen s obzirom da Vam mi obezbjeđujemo KNOW HOW, i najzad iznajmljivanjem licence obezbjeđujete najpovoljnije uslove. Fleksibilnost našeg pristupa Vam obezbjeđuje mogućnost izbora usluga i proizvoda. Mi nemamo ništa protiv korišćenja djelimične licence kada određene poslove odmah ili vremenom preuzimate na sebe.
 
POSTANI SARADNIK

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU AKO ŽELITE?

 
 

KOMPLETIRANJE

Kompletirati predstavljanje i optimizovati poslovanje vaše firme na Internetu.

PROŠIRENJE

Proširiti vašu ponudu dodatnim uslugama iz našeg portfolija.

REALIZACIJA

Realizovati vlastite ideje i projekte na Internetu, a ne znate kako.

Naši najčešći partneri i klijenti su:

 
  • pojedinci (fizička lica) koji žele dodatno da zarade
  • firme koje nemaju mogućnost stalnog zapošljavanja programera ili dizajnera
  • grafički dizajneri koji se bave web dizajnom, a nemaju vlastite programere
  • marketinške i PR agencije s kojima zajedno kreiramo kompletnu ponudu web dizajna i web programiranja za njihove klijente
  • firme koje se bave programiranjem i traže partnera za izradu web dizajna
  • firme koje prodaju Internet usluge ili specijalizovana rješenja za Internet (hosting firme ili sl.), a trebaju partnera za web dizajn i programiranje

SARADNJA

 
 
 

Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim saradnicima.

Javite nam se ukoliko ste agencija koja želi da proširi asortiman svoje ponude.
Ukoliko ste motivisana ličnost sa prodajnim spostobnostima.

Mi tražimo saradnike širom svijeta.

Za više informacija, pošaljite nam e-mail na info@micromedia.ba

AFFILIATE PROGRAM - Pridružite se našem affiliate programu i dodatno zaradite.KONTAKTIRAJTE NAS