fbpx
 

VIDEO PROMOCIJA

Na kreativan i originalan način izvršavamo proces produkcije, od početne ideje pa do potpuno završenog projekta.

 
2848
 
 

MicroMedia video produkcija

 
 
 
Mi vjerujemo da dobre ideje prave odlučujuću prednost. Dobre ideje postaju najbolje samo ako su osmišljene i proizvedene dovoljno brzo i kvalitetno da bi bile konkurentne.


Tu smo da bismo otkrili i stvorili jasnu vezu između naših klijenata i publike.

Tu smo da bismo ponudili kvalitetna video rješenja za svaki zahtev i potrebu vašeg poslovanja.

Tu smo da bismo kreirali najbolje ideje i pružili kompletnu kreativnu i produkcijsku uslugu, od osmišljavanja koncepta do postprodukcije video materijala u 4k i Full Hd rezoluciji.

 
NAŠI PROJEKTIKONTAKTIRAJTE NAS
 
4372
 
4373
 

Mi proizvodimo sve forme video prezentacija

 
 
 
Tv reklame, korporacijske filmove, web filmove i video prezentacije, teleshop reklame, logo animacije, itd…


TV Reklame su jedna od naših prioritetnih delatnosti, gde pružamo klijentu široku lepezu u izboru same forme reklame (igrana, animirana).

Ukoliko imate ideju i želite da je pretvorite u vaš reklamni spot, naš kreativni tim će Vam pomoći da Vaša ideja zaživi i ekranizuje se.

Televizijska reklama može imati različite forme od kojih su neke uobičajene i čak standardizovane (kao npr. klasični reklamni TV spot u trajanju do 30 sec.), može biti i pravi mali igrani film sa prepoznatljivom dramaturgijom, pričom, glumcima, različitih dužina trajanja, može se prikazivati u nastavcima (epizodama), tokom dužeg vremenskog perioda, i sl.

 

Kompletna video produkcija

 
 
 
U svega trideset sekundi treba da prenesete poruku, brendirate proizvod ili firmu, pozovete na akciju, a ujedno i nasmejete ili izazovete emociju…sve u skladu sa duhom proizvoda koji reklamirate.


Zato je izrada tv reklame ozbiljan i kompleksan poduhvat. Dobro planiranje, pravi izbor reči, glumaca, lokacija i sadržaja, su kljuć svake dobre reklame.

Svaki korak je nizmerno važan.

Potrebna vam je kompletna video produkcija, od ideje, preko snimanja i montaže do završne obrade i postprodukcije?
– Tu smo!

Potreban Vam je samo određeni segment usluge video ili audio produkicije, samo snimanje kamerom, samo montaža, ili spikerski glas za vasu reklamu?
– Opet smo tu!

 
 

Šta Vam možemo ponuditi

 
 
 
2D I 3D ANIMACIJA
Nekada su 2d ili 3d animacija najbolji način da predstavite određeni proizvod ili uslugu. Zamislite čokoladu koja se fino topi, ili proizvod koji se uvija u prefinjenu ambalažu!
SNIMANJE I IZRADA REKLAMA
Ne zaboravite da prosječna reklama traje oko 30 sekundi ili manje. I to je sve vrijeme svijeta koje imate da kažete ili prikažete sve što je važno.
SNIMANJE I IZRADA TELESHOP REKLAMA
Postoje proizvodi i usluge koje treba posebno predstaviti, jasno prikazati kako funkcionišu i kome su namijenjeni, kao i koja je konkretna korist od njihove upotrebe.
SNIMANJE DRONOM – SNIMANJE IZ VAZDUHA
Savremena video produkcija se ne može zamisliti bez snimanja iz vazduha. Makar nekoliko kadrova iz visine oplemeniće svaki snimak.
SNIMANJE KORPORATIVNIH FILMOVA – KORPORACIJSKI FILMOVI
Korporativni film je “lična karta” svake kompanije! Korporativne filmove ne snimaju neuspiješni i neposlovni. Oni su simbol uspeha, promocija, jubileja.
POSTPRODUKCIJA, EFEKTI, KOLOR KOREKCIJA I “COLOR GRADING``
Ovo su oblasti video produkcije koje prave razliku! I ta razlika nije mala. Jer nije svejedno da li će Vaš video izgledati “dobro” ili “odlično!
 

Želite se izdvojiti i napredovati u poslovanju?

 
 
 
Ukoliko je Vaš odgovor na ovo pitanje pozitivan, kontaktirajte nas kako bismo izgradili brand koji zaslužujete, napravili snažniju komunikaciju između kompanije i njenih klijenata, te unaprijedili Vaše poslovanje.
 
NAŠI PROJEKTIKONTAKTIRAJTE NAS
358Zadovoljnih klijenata
712Završenih projekata
348134Linija koda
75237Ispijenih kafa