fbpx
 

WEB DIZAJN

Dizajn modernih, elegantnih i funkcionalnih web stranica izrađenih sa pažnjom na najmanje detalje.

 
2848
 
 

Profesionalna izrada web stranica od kojih zastaje dah

 
 
 
Web stranica je Vaša poslovna ponuda koju mogu da vide milioni ljudi, ma gdje bili i to danonoćno. Upravo ta činjenica web stranicu čini najjeftinijom i najdjelotvornijom vrstom reklame koju možete posjedovati.


U ovom trenutku statistike pokazuju da je milijarda ljudi dnevno online, a taj broj raste iz dana u dan. To može da predstavlja popriličnu bazu potencijalnih klijenata, koji su zainteresovani možda baš za Vaše usluge. Imati web stranicu i elektronsko poslovanje, za svaki posao predstavlja nevjerovatnu mogućnost za rast i razvoj u svom domenu.


Web stranica je izlog Vaše kompanije prema spoljašnjem svijetu i odličan način da predstavite Vaše usluge ili kompaniju korisnicima interneta, ujedno i potencijalnim klijentima. Iz tog razloga je vrlo bitno da imate modernu, elegantnu i funkcionalnu web stranicu.

 
4119
4172
 

Izrađene u skladu sa zadnjim svjestkim trendovima

 
 
 
Ono što Vam možemo ponuditi jeste profesionalna izrada web stranice, dizajnerski i tehnički urađene na najvišem nivou, prilagođene svim veličinama uređaja, pozicioniranje iste na sve poznate svjetske i domaće pretraživače, konstantna web podrška koja podrazumijeva dnevno, sedmično ili mjesečno ažuriranje podataka, kao i otvorenost za stalnu saradnju u pogledu unaprjeđenja produktivnosti Vaše web stranice.


Funkcionalna web rješenja koja nudimo mogu odgovoriti i najzahtjevnijim željama naših klijenata. Od jednostavnih on-line prezentacija kompanije, preko kompleksnih web rješenja koja sadrže administraciju web stranica, on-line kataloge proizvoda i napredne opcije pretrage stranica, web rješenja koja nudim rezultiraju dopadljivim i kvalitetnim web stranicama.

 
 

Web prilagođen svim uređajima

 
 
 
Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo vjerovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahtjeve posjetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn”.

 

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedna web stranica koja može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet. Također, responsive web dizajn je u modernom prisustvu na internetu trend kao i moranje.

 
4180

Kako mi radimo

 
 
 
Nećemo Vam samo napraviti web stranicu, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na Internetu, te obezbjediti kompletnu SEO optimizaciju, grafičku pripremu i postavku za društvene mreže.
Faza 1
 
  • Analiza – iscrpno prikupljanje podataka o Vašoj kompaniji
  • Planiranje – detaljna razrada plana i dinamike aktivnosti
  • Dizajn – web dizajn, elementi stranice, povezivanje sadržaja …
Faza 2
 
  • Razvoj – programiranje, baze podataka, HTML/PHP/CSS …
  • Testiranje i isporuka – možete početi provjeravati ili već koristiti web stranicu
  • Održavanje – održavanje sadržaja, zaštita od neovlaštenih upada…
  • Nadogradnja – proširivanje funkcionalnosti i objavljenih sadržaja

Čime se vodimo radeći Vaš Projekat

Detaljno analiziramo potrebe i za Vas kreiramo funkcionalne i idealne web stranice. Naša misija je da klijentima omogućimo povećanje prihoda uz dobru online reputaciju.

Želite modernu i dopadljivu web stranicu?

 
 
 
Ukoliko je Vaš odgovor da, molimo Vas da popunite formular za besplatnu procjenu ili nas kontaktirate.

Kako bismo stekli generalnu sliku o Vašem projektu i tako bili u mogućnosti da pripremimo okvirnu ponudu, korisno bi bilo da popunite online formular za besplatnu procjenu i u kratkim crtama opišete šta Vam je potrebno.

Ukoliko Vam više odgovara, možete nas kontaktirati putem kontakt forme. Sa zadovoljstvom ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 
Recite nam o Vašem projektuKONTAKTIRAJTE NAS
 
358Zadovoljnih klijenata
712Završenih projekata
348134Linija koda
75237Ispijenih kafa